Η διαφορά ενός πραγματικού παραγωγού και ενός εμπόρου βρίσκεται στο ότι ο παραγωγός αγαπάει τη δουλειά του γιατί δημιουργεί. Ξεκινάει τη διαδικασία από έναν σπόρο που όταν φουσκώσει βγαίνει από το χώμα και σου λέει ήρθα. Έτσι δημιουργείται το φυτό το όποιο βλέπεις κάθε μέρα να αλλάζει και να μεγαλώνει και κάποια στιγμή παίρνει την παραγωγή την οποία πουλά στους πελάτες του.
Ο παραγωγός δένετε με τις καλλιέργειες που καλλιεργεί μία και όλα τα έχει ξεκινήσει από σποράκι.
Το είδε δηλαδή να μεγαλώνει σιγά-σιγά να ανησυχεί για το κρύο όταν έχει, να ανησυχεί για τη ζέστη όταν έχει ,όπως είναι και ένα παιδί. Αν ο παραγωγός προτιμά να βάζει μόνο ντόπιους σπόρους εκεί η γεύση που δίνει στον πελάτη του είναι πολύ ανώτερη. Τα συναισθήματα που γράφω πιο πάνω μπορεί να τα νιώσει μόνο αυτός που καλλιεργεί είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά.
Εμείς στη laikiserron προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο το οποίο το νιώθουμε στους πελάτες μας το πόσο ευχαριστημένοι είναι. Ετοιμαστείτε σιγά-σιγά για την καλοκαιρινή σεζόν με μία μεγάλη γκάμα από λαχανικά.







